Novosti

Podjela certifikata domaćim proizvođačima


U organizaciji Gradske tržnice, u petak 28. travnja, u 9:00 sati održat će se dvanaesta po redu podjela certifikata domaćim proizvođačima koji prodaju vlastite proizvode na varaždinskom placu.Dječji plac ponovo 13. svibnja – u tijeku prijave prodavatelja


Varaždinski FB humanitarci i dalje nastavljaju dobro prihvaćenu tradiciju organizacije Dječjeg placa na varaždinskoj tržnici. Idući je na redu u subotu, 13. svibnja, na natkrivenom dijelu Gradske tržnice, od 16 do 20 sati. Prijavite se na djecji.plac@gmail.com.

 

Udruga Medenjak i Gradska tržnica obilježavaju Dan planeta Zemlje


U subotu, 22. travnja donesite na plac 20 rabljenih plastičnih vrećica, jer za njih dobivate na dar rukom rađenu ekološku platnenu vrećicu, djelo varaždinske šnajderice.
Uskrs na varaždinskom placu


Kako izraditi unikatne keramičke pisanice i proljetne ukrase, pokazat će na placu u subotu, 8. travnja učenici i voditelji radionica Gospodarske i Srednje strukovne škole.
Tržnicu će posjetiti Uskrsni zec, a za glazbenu kulisu pobrinut će se tamburaši. Za sve koji žele započeti preduskrsni vikend u dobrom raspoloženju, varaždinski plac u subotu ujutro nezaobilazno je mjesto koje svakako vrijedi posjetiti.
 

Poziv na 10. Varaždinski sejem


Pozivaju se izlagači na prijave za 10. Varaždinski sejem zdrave hrane i domaćih proizvoda, koji će se održati u subotu, 27. svibnja na Kapucinskom trgu u Varaždinu, u sklopu velike manifestacije Gourmet Varaždin.


Održano najposjećenije izdanje Dječjeg placa do sada


Tradicionalni sajam rabljene dječje odjeće, obuće i opreme, doživio je u subotu, 18. ožujka svoje 8. izdanje te bio posjećeniji nego ikad.

Osim što su prodavatelji gotovo dva tjedna  ranije rezervirali sve raspoložive klupe na tržnici, niti interes kupaca nije podbacio. Tako je varaždinski plac u subotu poslijepodne bio prepun roditelja, baka i djedova koji su krenuli u potragu za 'novom' odjećom za svoje mališane.


Dječji plac sa dosad najbogatijom ponudom rabljene odjeće, obuće i opreme za klince


Napunite ormare mališana već za nekoliko desetaka kuna!
 
Dječji plac, uspješan projekt koji od jeseni 2015. godine provodimo u suradnji s varaždinskim FB humanitarcima, doživjet će svoje 8. izdanje u subotu, 18. ožujka, od 16:00 do 20:00 sati.Na placu održana besplatna radionica prirodne kozmetike


4. ožujka, 2017. - U suradnji sa Srednjom strukovnom školom u Varaždinu, na tržnici je održana besplatna radionica prirodne kozmetike. Povod događaju je skorašnji Dan žena, pa su zainteresirane posjetiteljice na dar dobile prirodnu hidratantnu kremu za lice na bazi hladno prešanih ulja badema, argana i koštica grožđa i upute kako ju same, uz malo truda, mogu pripremiti kod kuće.