Novosti

S obitelji na plac


subotu, 1. srpnja na našemu placu očekuje vas razonoda za cijelu obitelj. Najljepše će ipak biti onim najmlađima - očekuju ih kreativne radionice, besplatni 'voćni' facepainting i tematske 'voćne' igre uz animatore. Lokalne udruge pripremit će degustacije ukusnih i zdravih voćnih zalogaja, a članovi KUD-a Elizabeta iz Jalžabeta će zasvirati i zaplesati. Poslijepodne slijedi tradicionalni, 10. po redu Dječji plac - sajam rabljene dječje odjeće i opreme.

Tržnica će u četvrtak, 22. lipnja, NORMALNO RADITI!


Obavještavamo posjetitelje da će tržnica u Šenoinoj na Dan antifašističke borbe, raditi uobičajeno. 

Otvorena će biti i sajmišta u Biškupcu i na Banfici.


Radno vrijeme na blagdan Tijelova


Gradska tržnica Varaždin na blagdan Tijelova, 15. lipnja neće raditi. Zahvaljujemo na razumijevanju. 
10.06.2017. - Vu Varaždinu na placu danas veselo uz zvuke tamburica


Gospodarska i Srednja strukovna škola svim zainteresiranima su demonstrirali programe koje nude budućim učenicima.'Škola za 5' ove subote, 10. lipnja na varaždinskome placu


Učenici i profesori Srednje strukovne i Gospodarske škole u subotu će, uz degustacije, demonstracije i izložbu, predstaviti zanimanja za koje školuju učenike. Moći ćete isprobati kolače i peciva učenika Gospodarske škole, dok će kozmetičari oslikavati lica i šminkati.


Jubilarni 10. Varaždinski sejem na Kapucinskom trgu u Varaždinu okupio najbolje domaće proizvođače hrane


Subota, 27. svibnja - Ove godine tradicionalni je Varaždinski sejem doživio svoju okruglu 10. godišnjicu, te potvrdio status najvećeg regionalnog sajma domaće i zdrave hrane.

 

Jubilarni 10. Varaždinski sejem i Vegefest, za vikend 27. i 28. svibnja u Varaždinu


Zagorski mlinci i štrukli, domaći sirevi i ulja buče, lana i konoplje, kulen, čvarci, ekološki uzgojeno voće i povrće, bezglutenska hrana, riba, ljekoviti pripravci i čajevi, domaća vina i još brojni drugi domaći proizvodi mogu se kušati i nabaviti u subotu, 27. svibnja na Kapucinskom trgu u Varaždinu, od 8 do 18 sati, na 10. Varaždinskom sejmu, najvećem regionalnom sajmu zdrave hrane i domaćih proizvoda.
 
Više o programu i izlagačima 10. Varaždinskog sejma potražite u programskoj knjižici.

U nedjelju, 28. svibnja slijedi Vegefest za one koji žele znati više o alternativnoj prehrani. 


Dječji plac na Gradskoj tržnici u Varaždinu ponovo u subotu, 13. svibnja


Zbog velikog interesa, tržnica i FB humanitarci ponovno organiziraju popularan sajam rabljene dječje odjeće, obuće, opreme i igračaka

Dječji plac, uspješan projekt koji od jeseni 2015. godine zajednički provode varaždinski FB humanitarci i Gradska tržnica, doživjet će svoje 9. izdanje u subotu, 13. svibnja, od 16:00 do 20:00 sati.

Ovaj jedinstveni sajam već tradicionalno okuplja zainteresirane 's obje strane klupa' jer mnoštvo je prodavača koji na ovaj način žele zbrinuti rabljene stvari svojih mališana, a još više kupaca koji  nabavljaju sve što im je potrebno, uz znatne uštede. Kupnja rabljene dječje robe isplati se jer cijene su višestruko niže od nove odjeće, a s obzirom da mališani brzo rastu, kupnjom na dječjem placu može se uštedjeti i nekoliko tisuća kuna.