Novosti

Radno vrijeme za blagdane


Obavještavamo posjetitelje da će varaždinski plac  u subotu, 5. kolovoza biti otvoren za kupce i posjetitelje, dok će u utorak 15. kolovoza biti zatvoren.

Objavljen Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu potpora male vrijednosti poljoprivredi na području Grada Varaždina za 2017. godinu


 
Javni poziv upućen je udrugama i zadrugama u poljoprivredi, kao i proizvođačima domaćih poljoprivrednih proizvoda kojima će se dodjeljivati potpora za izravnu prodaju, u obliku bespovratnih sredstava, za zakup prodajnog mjesta na Gradskoj tržnici u Varaždinu.

NOVOOTVORENO! – "Piece of Cake" od sada i na placu sa svježim tortama i kolačima bez aditiva i gotovih smjesa


12.07. 2017. - Za sve koji vole slatko, ali bez gotovih krema i aditiva,  u samome centru našeg placa otvorena je trgovina svježih kolača i torti! Kremšnite, mađarice, čokoladne i boem kocke, pite, makovnjače i orehnjače, te druge svježe slastice od pomno biranih tradicionalnih sastojaka, sada su vam dostupne u tren oka. 

S obitelji na plac


subotu, 1. srpnja na našemu placu očekuje vas razonoda za cijelu obitelj. Najljepše će ipak biti onim najmlađima - očekuju ih kreativne radionice, besplatni 'voćni' facepainting i tematske 'voćne' igre uz animatore. Lokalne udruge pripremit će degustacije ukusnih i zdravih voćnih zalogaja, a članovi KUD-a Elizabeta iz Jalžabeta će zasvirati i zaplesati. Poslijepodne slijedi tradicionalni, 10. po redu Dječji plac - sajam rabljene dječje odjeće i opreme.

Tržnica će u četvrtak, 22. lipnja, NORMALNO RADITI!


Obavještavamo posjetitelje da će tržnica u Šenoinoj na Dan antifašističke borbe, raditi uobičajeno. 

Otvorena će biti i sajmišta u Biškupcu i na Banfici.


Radno vrijeme na blagdan Tijelova


Gradska tržnica Varaždin na blagdan Tijelova, 15. lipnja neće raditi. Zahvaljujemo na razumijevanju. 
10.06.2017. - Vu Varaždinu na placu danas veselo uz zvuke tamburica


Gospodarska i Srednja strukovna škola svim zainteresiranima su demonstrirali programe koje nude budućim učenicima.'Škola za 5' ove subote, 10. lipnja na varaždinskome placu


Učenici i profesori Srednje strukovne i Gospodarske škole u subotu će, uz degustacije, demonstracije i izložbu, predstaviti zanimanja za koje školuju učenike. Moći ćete isprobati kolače i peciva učenika Gospodarske škole, dok će kozmetičari oslikavati lica i šminkati.