Novosti

I ove godine Varaždin zakupnicima klupa s područja Grada dodjeljuje potpore za prodaju domaćih poljoprivrednih proizvoda na Gradskoj tržnici


 Gradonačelnik Ivan Čehok i direktor Gradske tržnice Predrag Ciglar najavili su i potpore za zakupnike u poslovnim prostorima


Skupljate plastične čepove i učinite dobro djelo


Kada u trgovinu vraćate plastične boce, zadržite čepove pa ih darujte Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma. Čepove donesite u trgovinu Gurman na varaždinski plac, u Prolaz Kukuljevićeva. Malo vašeg vremena, nekome će značiti pravo malo bogatstvo. Učinite stoga taj korak više, sačuvajte plastične čepove i pretvorite ih u korisne lijekove!

Varaždinski plac NE RADI u srijedu, 18. studenog


Na Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i stradanje Škabrnje, u srijedu 18. studenoga, Gradska tržnica u Šenoinoj ulici neće raditi. Počela utrka za Najkumicu 2020.


Gradska tržnica i ove godine održava izbor za Najkumicu, tradicionalno natjecanje koje se održava već trinaestu godinu zaredom. Svi koji žele nagraditi svoju omiljenu 'kumicu' ili 'kumeka' s tržnice, mogu to učiniti glasujući putem kupona u Varaždinskim vijestima i Regionalnom tjedniku, ili direktno na placu. Najkumice, kao i najsretnijeg glasača, očekuju vrijedne nagrade.


Prigodna prodaja cvijeća na varaždinskome placu u Šenoinoj


Na varaždinskome placu u Šenoinoj ulici svakodnevno od 27.10. do 31.10. do 19 sati traje prigodna prodaja cvijeća i lampiona. Na blagdan Svih svetih 01.11. prigodna prodaja traje do 15 sati. Osim prigodne prodaje cvijeća i svijeća, ostatak tržnice 1.11.ne radi.
Započeo Sajam cvijeća i svijeća na starom Sajmištu na Banfici


Varaždin, 27.10.2020. - Povodom predstojećeg blagdana Svih svetih, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, danas je započela prodaja cvijeća i lampiona na starom Sajmištu na Banfici. Ponuda je dostupna svakodnevno od 7 do 19 sati, a na sam blagdan Svih svetih od 7 do 15 sati. Pozivamo sve posjetitelje da prilikom kupnje nose maske za lice, koriste dezinficijens te drže razmak od drugih minimalno 2 metra.
8. Festival tikvi na varaždinskome placu


Na varaždinskome placu se u subotu, 31. listopada, od 9 do 12 sati održava 8. Festival tikvi.


Sajmište Banfica od 22. listopada 2020. ne radi


Zbog epidemiološke slike izazvane ubrzanim širenjem virusa covid 19, odlukom Civilnog stožera RH, Sajmište na Banfici do daljnjega ne radi.


go-to-the-top